heic1509a

Foredrag med Michael Linden-Vørnle: Universet i fokus

Når du en klar nat kigger op på himlen og dens mylder af tindrende stjerner, så kigger du i virkeligheden ud i uendeligheden! Vi bor i et meget stort – formentlig uendeligt – univers, der er fyldt med stjerner, glødende stjernetåger og gigantiske samlinger af stjerner, som vi kalder galakser.

Med teleskoper på Jorden og i rummet samt rumsonder i Solsystemet undersøger vi universet for at få svar på hvordan universet er opstået, hvordan det udvikler sig og om liv er opstået andre steder end her på Jorden.

I foredraget vil Michael Linden-Vørnle fortælle om vores udforskning af universet og de seneste resultater fra rumforskningen. Michael er astrofysiker ved Institut for Rumforskning og -teknologi ved Danmarks Tekniske Universitet (DTU Space).

 

Vi glæder os til at at se jer!


Det praktiske:
Hvornår: 9. marts 2017
Sted: Auditoriet KUC Kolding
Dørene åbnes fra kl. 18:00
Entrépris 50,- kr. pr. person
For medlemmer af AAF er der gratis entré. Husk at medbringe medlemsbevis.

Midtvejs i foredraget afholdes en pause på ca. 15 minutter, hvor medbragt kaffe/vand er tilladt.


Tilmelding og info:

Ved henvendelse til email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Ved tilmelding skal du huske at anføre dit fulde navn og antal personer.

Da der kun er et begrænset antal pladser, er tilmelding nødvendig!

 

Betaling via MobilePay muligt (23 30 92 39).
Entreén refunderes ikke.

Betaling ved døren er muligt.

 

Billede: Kreditering: NASA, ESA, the Hubble Heritage Team (STScI/AURA), A. Nota (ESA/STScI) og Westerlund 2 Science Team